Over Huur een Schilder

Mocht u mij nog niet kennen, ik ben Ron Oldenburg uit Bergen N-H en ik zie ernaar uit om ook uw huis of bedrijfspand onder handen te nemen.

Ik heb al heel veel mooie projecten naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers opgeleverd en dat geeft veel voldoening. Ons werk varieert van nieuwe dakkapellen, deuren of waterborden die "slechts" geschuurd en gelakt dienen te worden tot klassieke woningen met veel aandacht voor renovatie werk. Ook heb ik bij veel klanten het interieur kleur mogen geven.

Mijn doel is om een optimale prijs/kwaliteit beleving te verzorgen. Dat betekent dat vakwerk , het nakomen van afspraken en toegankelijke tarieven ervoor zorgen dat ook u zich comfortabel voelt bij "Huur een Schilder".

Overigens is niet alleen het relatief kleine werk aan "Huur een Schilder" besteed, ook zijn wij geïnteresseerd in de wat grotere projecten. Ik, Ron Oldenburg heb inmiddels een behoorlijk netwerk van vakbekwame schilders om mij heen verzameld die mij bijstaan als de situatie daarom vraagt.

Schroom dus niet om mij uit te nodigen voor een vrijblijvend gesprek over achterstallig of nieuw schilderwerk in of om uw huis of bedrijfspand. Ik sta in de startblokken en kom graag uw kant op.